Digittääkö sote-palveluntuottajankin tulevaisuus?

Kyllä, ja siksi kannattaa suunnata kesäkuussa Messukeskukseen Helsinkiin, kun HIMSS & Health 2.0 -konferenssi tuo Messukeskukseen maailman parhaat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot sekä alalla työskentelevät yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startupit.

Digitaalisen terveydenhuollon huippukonferenssi ensimmäistä kertaa Suomessa 11.-13.6.2019

Konferenssi tuo Messukeskukseen maailman parhaat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot sekä alalla työskentelevät yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startupit. Tapahtumaan odotetaan yli 2000 alan korkean tason vaikuttajaa tutustumaan yhdessä uusimpiin innovaatioihin ja tuuliin.

Konferenssi yhdistää ainutlaatuisella tavalla terveys- ja hoitoalan toimijat. Verkostoituminen ja saman henkisten asiantuntijoiden yhteen saattaminen on yksi päätavoitteista. Tapahtumapäivät koostuvat huippuohjelmasta, korkeatasoisista workshopeista sekä yritysvierailuista.

Ohjelma on koottu viiden ajankohtaisen teeman ympärille. Teemoja ovat sosiaali- ja terveydenhuollon integrointi, kotihoidon kysymykset, datan liikkuvuuden edistäminen turvallisesti, eettisesti ja tehokkaasti, tekoälyn käyttö ja avoimen innovaation haasteet ja mahdollisuudet. Lavalle nousee maailmanluokan puhujia, mukana myös suomalaisia alan huippuasiantuntijoita.

Suomalainen terveysosaaminen vahvasti esillä

HIMSS Europe ja Health 2.0 valitsi Suomen järjestämispaikaksi, sillä Suomi on ollut jo 35 vuoden ajan terveydenhuollon edelläkävijä. Edistykselliset startupit, korkeasti koulutetut ihmiset ja työvoima sekä tutkimuksen ja kehityksen edistäminen ja tukeminen auttavat yrityksiä löytämään uusia ideoita ja laajentamaan liiketoimintaa.
Suomalaiset terveysalan yritykset esittäytyvät omana kokonaisuutenaan Suomi Paviljongissa, joka on näyttävä kokonaisuus keskeisellä paikalla hallissa ja jota on jo kertaalleen suurennettu kovan kysynnän vuoksi. Mukana olevat yritykset löydät täältä.

Tapahtumaan ehtii vielä mukaan niin näytteilleasettajana kuin kävijänä.
Tervetuloa!

***

Kirjoittaja on Tarja Gordienko, viestintäpäällikkö

Tutustu tapahtuman ohjelmaan